26 Ocak 2012 Perşembe

The Walking Dead Wallpapers - The Walking Dead Photos

The Walking Dead Wallpapers, The Walking Dead New Photos, The Walking Dead New Pictures

Jessica Alba Wallpapers - Jessica Alba New Photos

Jessica alba wallpapers, Jessica Alba new pictures, Jessica Alba new photos, Jessica Alba pics


Yeliz Şar'ın Tiyatro Sahnesinden Nefes Kesen Resimleri


Yeliz Şar’ın nefesleri kesen sahneleri

 Ünlü İngiliz yazar Ben Elton’ın kaleme aldığı, Tarık Günersel’in dilimize kazandırdığı “Canlı Yayın” adlı oyun, tiyatro severlerle buluştu. Bora Severcan’ın yönettiği, Volkan Severcan, Melda Gür, Ayşen Gruda, Yeliz Şar, Sefa Zengin, Aydan Burhan, Hazal Erdal, Onur Bilge ve Sevilay Şimşek gibi oyuncuların rol adığı oyun, hayata tutunamayan yozlaşmış iki insanın hayattan aldığı intikamı, toplumsal şiddet ve medya kültürü üzerinden anlatılıyor. Oyunda en çok ses getirecek sahneler ise Sefa Zengin ile Yeliz Şar’ın sevişmeleri oldu. İlk kez tiyatro deneyimi yaşayan Yeliz Şar, cesur sahnelerle izleyenlerin adeta nefeslerini kesiyor..

Yeliz Şar’ın nefesleri kesen sahneleri

23 Ocak 2012 Pazartesi

HD COD Modern Warfare 3 Wallpapers-COD Modern Warfare 3 Resimleri

Call Of Duty Modern Warfare 3 Resimleri, Call Of Duty Modern Warfare 3 Photos, Call Of Duty Modern Warfare 3 Wallpapers, Call Of Duty Modern Warfare 3

Infinty Wards firmasının yapımcılığını, oyun devi Activision’un yayıncılığını üstlendiği, Call Of Duty Modern Warfare 3 oyunu piyasaya sürüldü. Her yeni çıkan oyunuyla birlikte oyun piyasasının ağır abisi konumuna gelmeye başlayan Call Of Duty serisi, yine hafızalardan kolaylıkla silinemeyecek bir oyuna daha sahip olmayı başardı. Her yeni çıkan oyununda eski oyunlarında nelerin sevilip nelerin düzeltilmesi gerektiğine dikkat eden Infinity Wards, kusursuza bir adım daha yaklaşmayı başarmış.


Celebrity Fergie Wallpapers - Hot Fergie Photos

Hot Fergie Photos, Celebrities Wallpapers, Celebrity Hot Photos,

22 Ocak 2012 Pazar

20 Ocak 2012 Cuma

Megan Fox Wallpapers - Megan Fox Resimleri

Amerikalı ünlü oyuncu Megan Fox bu gece Kanal D'nin sevilen programı Beyaz Show'da idi. Megan Fox Türkiye'ye ilk defa geldi. Megan Fox İstanbul'u bir kasaba olarak biliyordum diye bir itirafta da bulundu. Türk insanın misafirperverliğine ve iyiliğine hayran kaldığını sözlerine ekleyen Megan Fox, İstanbul'a Doritos'un piyasaya yeni çıkacak olan bir cipsi için reklam çekimine geldi. 
Megan Fox'un en güzel resimleri, Megan Fox new photos, Megan Fox duvarkağıtları....

Maria Sharapova New Pictures - Maria Sharapova Resimleri


Rihanna Wallpapers-Rihanna new pics-Rihanna 2012 photos


50 Cent Biography - 50 Cent New Photos


50 Cent kimdir? 50 Cent’in gerçek adı nedir? 50 Cent Resimleri ve duvarkağıtları, 50 Cent Photos..
Queens’in fakir bir mahallesinde dünyaya gelen Curtis James “50 Cent” Jackson, hayatı boyunca New York şehrinde yaşadı. İlk gençlik yıllarında ağır siklet boksörü olmak isteyen Curtis, 90’lı yılların ilk yarısında boksun yanı sıra içki ve uyuşturucu ticareti gibi yasadışı işlerle de uğraştı. 1996 yılında Run DMC’den Jam Master Jay ile tanışmasıyla müziğe yönelen 50 Cent, profesyonel rap müzik kariyerine 1999 yılındaki Power of the Dollar albümüyle giriş yaptı. Albümde yer alan “How to Rob” şarkısının sert ve hırçın sözleriyle dikkatleri üzerine çeken santçı, albümden çıkan ve destiny’s Child’la birlikte seslendirdiği ilk single “Thug Love”ın video çekimlerinden 3 gün önce uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. 
Saldırının ardından plak şirketiyle yaşadığı sorunlardan dolayı müzik piyasasına sağlam bir giriş yapamayan 50 Cent, devam eden 2 yıl süresince yeraltı rap dünyasında çalışmalara imza attı. Lloyd Banks ve Tony Yayo ile birlikte kurduğu G-Unit isimli grupla birlikte New York rap dünyasında adından söz ettirmeye başlayan 50 Cent’in şöhreti, Eminem’in bir radyo programında “50 Cent, kesinlikle benim favori rapçim” açıklamasıyla doruğa ulaştı.